Startsidan
Boende
Restaurang
Konferens
Hund
3-Kamp
Barnkalas
Bubbelbad
Om Väla
Kontakta oss
Öppettider
 
 

Hos oss på VälaGården finns det 3 bubbelbad att hyra, givetvis går de att hyra i samband med övernattning men det finns också möjlighet att bara boka våra bad för en härlig kväll hos oss. Baden är placerade utomhus 1 bad står precis vid klevens strand och är ni lite större grupp har vi två bad som är placerade jämte varandra precis intill våra omklädningsrum. Vi har två nybyggda omklädningsrum och en samlingslokal så att det finns möjlighet att sitta inne efter ett härligt bad.

 

 


Bubbelbad 
Bubbelbad, Bastu & grillplats (2,5 h)
Separata omklädningsrum med dusch för damer & herrar och gemensam vedeldadbastu och 1 bubelbad med 6 platser vid Klevens strand. Intill bad och bastu har vi även en grillplats under tak där det finns möjlighet att själva grilla eller bara tända en brasa för avslappning och eftersnack. I priset igår tillgång till schampo & handduk.
350 kr / pers.
Relaxkväll med bubbelbad (2,5 h)
Separata omklädningsrum med dusch för damer & herrar. Samlingsrum för mellansnack för den som vill vara inne och utomhus står 2 bubbelbad med totalt 10 sittsäten & 2 liggsäte men det finns plats för fler. I priset ingår givetvis tillgång till schampo & handduk.
300 kr / pers.

  Paketpriser  
 3-Kamp & bubbelbad  495:- /pers
 Övernattnig i del av dubbelrum & bubbelbad  485:- / pers. Alla priser är inkl moms. 


 
Action&Event © 2008