Efter 21 år är det snart dags för stängning

3 December 1999 slog vi upp portarna till vår inomhushall GokartCity och anläggningen har sedan vuxit med Lazergame, 3-kamper & Relax.

Det har varit 21 mycket roliga och helt underbara år med otroligt mycket trevliga event och minnen.  Våra 5 barn har även vuxit upp i verksamheten och idag jobbar vår äldsta son hos oss & ansvarar för gokarthallen. Vi är också mycket tacksamma för all hjälp och förtroende vi fått från vår hyresvärd under alla år. Men eftersom vi även driver GokartBanan utomhus i Svaneholm och, sedan 6 år tillbaka, VälaGården i Varnum med både boende, mat, event & konferenser har vi nu beslutat att inte förlänga vårt hyreskontrakt och stänger därför GokartCity & LazerCity innan Jul 2020. Detta för att kunna satsa helhjärtat & utveckla våra andra två anläggningar fullt ut. Vi kommer att fortsätta med gokartuthyrning utomhus på den 1104 meter långa GokartBanan och hoppas att kunna starta nästa säsong redan till sportlovet om vädret tillåter. På VälaGården har vi redan flera nya aktiviteter och event med premiär till våren.    

Vi kommer att ha öppet GokartCity & LazerCity som vanligt fram till stängning men vill gärna påminna alla som har presentkort att komma förbi och utnyttja dem innan vi stänger. Givetvis kommer det även gå att lösa in presentkorten framöver på aktiviteter på VälaGården eller på gokart på utomhusbanan till våren igen. Vi kommer stänga LazerCity söndagen den 13/12 & GokartCity en vecka senare den 20/12 så det finns fortfarande möjlighet att boka en Julfest innan vi stänger i Borås.

Vi vill redan nu tacka alla kunder som gjort det möjligt för oss som familj att under drygt 20 år kunna driva och utveckla vår inomhushall och som gjort att det varit roligt & inspirerande att varje dag gå till jobbet. Nu ser vi fram emot att kunna satsa de kommande 20 åren på att utveckla våra outdoor event med friluftsliv, konferenser, läger, kalas mm. och hälsar alla välkomna till våren för barnkalas, svensexor, möhippor, fester, kick offer osv. Vi kommer inte att sluta med event utan byter bara miljö för att hitta ny inspiration till ytterligare 20 år som er eventarrangör i Sjuhärad.

Stort Tack & Välkomna på ett besök under hösten!

Thomas & Emma / Action&Event i Borås